Waar u de beste boormachine kunt bestellen

Boormachine

Met een goede boormachine boort u zich gemakkelijk een weg door dun en dik metaal en hout. Fixami.be heeft een prachtig aanbod machines, waaronder uitvoeringen van de bekende merken Makita, Bosch en Metabo. Uw machine aanschaffen bij Fixami.be biedt u nogal wat voordelen.

Voor de goede orde, fixami.be biedt uiteraard veel meer bekende en minder bekende merken die allemaal een ding gemeen hebben: ze bieden allemaal prima kwaliteit en worden tegen de laagst mogelijk prijzen aangeboden. Behalve de machines zelf koopt u er ook aanverwante zaken als een tas of koffer of een systainer; een systeemkoffer bij.

Boormachine

Type machine

U heeft nogal wat te kiezen als het om een boormachine gaat. Maakt u eerst maar eens een keuze uit het type machine dat u zoekt: is dat een klopboor, een accuboor of bijvoorbeeld een schroefmachine. Behalve voor een bepaald merk, maakt u keuze uit de maximale wattage. Fixami.be biedt machines aan van 230 watt, maar ook machines van 1800 watt. Ook beschikken de machines over verschillende toerentalen (tussen de 420 en 4500) en zit er verschil in de boorcapaciteit die boormachines bieden als er gewerkt wordt met metaal of met hout. Tenslotte speelt ook het type boorkop (snelspan, tandkrans of mk2 of mk3) nog een rol in de keuze voor een geschikte machine. Uiteraard krijgt u garantie en staat een team van deskundige medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste machine.