Everybody enkellaars voor mijn vrouw

Iets waar een vrouw van houdt? Rara, wat zou dat kunnen zijn! Juist, schoenen! Volgens mij is dit wel bij iedere vrouw bekend aangezien mijn vriendin praktisch ieder weekend de stad induikt om te winkelen. Op zich vind ik het niet erg aangezien ze gelukkig wel altijd met leuke schoenen thuis komt. Zo weet ik dat ze de Everybody enkellaars maar al te graag draagt, helaas zijn deze van de week kapot gegaan waardoor ik net even wat sneller hoopte te zijn. Ik ben namelijk op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar het mogelijk is om schoenen te halen, natuurlijk wel in dezelfde kleur die ze had. Dit leidde me naar de website van Van Bommel schoenmode. Het feit dat hier de schoenen aardig aan de goedkope kant is was perfect. Zo heb ik hier de schoenen gisteravond bezorgd en gehoopt dat ik het voor het weekend in huis krijg, dan gaat mijn vriendin natuurlijk weer de stad in. Ik denk dat ik een uurtje terug ongeveer de deurbel had gehoord en hier ook ben gaan kijken. De bestelling! Deze werd gewoonweg binnen 24 uur bij mij thuis bezorgd! Hopelijk is mijn vriendin hier super blij mee.

logo-nl